Pele si Maradona continua, de la distanta, duelul verbal pe care-l au de mai multa vreme, fostul international brazilian precizand ca "Maradona a acceptat postul de selectioner pentru ca avea nevoie de o slujba si de bani".

Diego MaradonaFoto: Reuters

"Maradona a acceptat acest post pentru ca avea nevoie de o slujba si de bani. Am vazut ca Argentina s-a calificat cu greu. Insa nu este vina lui Maradona, ci a celor care l-au angajat", a declarat Pele, dupa cum informeaza cotidianul argentinian Ole, citat de Mediafax.

"Nu inteleg cateva lucruri. Cand a facut prima emisiune de televiziune (n.r. - La noche del Diez in 2005) si avea nevoie de ajutor am mers la Buenos Aires, am jucat fotbal cu el si l-am ajutat. Apoi am incercat sa-l ajut cu unele reclame, insa ori intarzia, ori nu venea deloc: Vad ca si-a amintit de mine si in Africa de Sud. Probabil ma iubeste mult", a conchis Pele, citat de Mediafax.

Edison Arantes do Nascimento a precizat inca o data ca nu intentioneaza sa preia vreodata nationala Braziliei din simplul motiv ca nu vrea sa sufere la fel de mult precum selectionerul Dunga (criticat destul de des in ultima perioada).