Anglia a beneficiat de un debut perfect, deschizand scorul in minutul 4, cand Gerrard a intrat pe "bulevardul" din apararea americana.

Foto:

Surprinzator, golul lui Gerrard mai mult a incurcat planurile englezilor care s-au vazut la fel de repede dominati de Statele Unite - echipa lui Bradley a simtit punctele slabe ale Angliei si, pana sa mute Capello (care l-a scos pe Milner, 31), a devenit superioara la capitolul posesie.

Pentru golul egalarii, a fost nevoie insa de un ajutor neasteptat - la un sut al lui Dempsey, portarul englez Green nu a putut retine si si-a impins practic mingea in poarta (40).

Furioasa, Anglia s-a repezit peste adversar, Heskey irosind cea mai buna sansa, in minutul 51, cand a ramas singur cu Howard, dar l-a luat "la tinta" pe goalkeeperul american.

SUA nu a ramas datoare si, dupa ce a depasit sfertul de ceas de furie engleza, a revenit in joc si a avut sansa victoriei in minutul 64, cand sutul lui Altidore a fost deviat de Green in bara!

Pana in final, Anglia a ramas in ofensiva, insa incercarile de a marca au fost marcate din ce in ce mai mult de disperare - Wright Phillips a avut ultima oportunitate in minutul 76, cand a sutat din unghi, dar bravul portar Howard a tinut tabela neatinsa.