Adrian Mutu nu mai face parte din proiectul de viitor al gruparii Fiorentina. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al formatiei italiene la care activeaza internationalul roman a declarat marti seara, intr-un interviu pentru Rtv38, ca Mutu, suspendat din ianuarie 2010, va fi vandut oricarui club care face "o oferta adecvata".

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"Ce transferuri mai facem? Am cumparat deja ceva. Un bun obiectiv va fi sa reusim sa pastram lotul actual, cu exceptia poate a cuiva care vrea sa plece sau care nu mai face parte din proiectul nostru de viitor", a declarat Corvino.

Intrebat de soarta lui Mutu, oficialul Fiorentinei a marturisit: "Mutu? Cred ca lucrurile sunt clare in ceea ce-l priveste. Este al doilea atacant al echipei, ca si Jovetic. Ei doi nu pot juca impreuna cu Gilardino deoarece nu sunt compatibili din punct de vedere tehnic. In plus, Mutu nu va putea juca pana in noiembrie si trebuie sa luam in calcul si salariul sau. Noi nu-l vom vinde pe orice, daca cineva il vrea pe Mutu trebuie sa prezinte o oferta adecvata".

In ultimele zile, presa din Italia a dezvaluit ca Adrian Mutu este dorit de formatii ca Al Ahli si Fenerbahce.