Razvan Lucescu a afirmat dupa victoria cu Honduras (scor 3-0) ca prima reprezentativa a Romaniei lupta in aceste momente impotriva presei din tara, a oamenilor de fotbal si a celor care fac afaceri de pe urma sportului rege. Concluzia selectionerului este urmatoarea: nationala este singura impotriva tuturor.

"Luptam impotriva presei din Romania, a oamenilor de fotbal din tara si a celor ce fac afaceri din fotbal. Suntem singuri impotriva tuturor, dar suntem mult mai uniti din aceasta cauza. Asta e cel mai important! ", a declarat Razvan Lucescu la finalul disputei cu Honduras.

"E bine ca ne-am impus, dar asta nu inseamna ca putem spune ca meritam la Mondiale. Chiar daca am invins o formatie care merge in Africa de Sud, nu putem spune ca meritam si noi calificarea" - Daniel Niculae.

" Am fost mai calmi si am tinut mai mult mingea. Nu am mai fost crispati, ne-am concentrat mai bine si am aratat ca meritam sa castigam si alte meciuri, nu numai pe ultimul. Acest presing il pregatim la fiecare antrenament si incercam sa-l aplicam si in meci. Razvan ne explica, noi punem in practica. Acum ne-a iesit si s-a vazut. Am batut cu 3-0 o echipa calificata la Mondiale. Nu pot sa zic eu care e valoarea lor. Au jucatori valorosi. Noi incercam sa formam o echipa competitiva si chiar o familie. Asta se va intampla numai prin rezultate si jocuri bune" - Gabi Tamas (gsptv).