Liverpool s-a despartit de Rafael Benitez. Clubul englez a anuntat, joi, pe site-ul oficial, faptul ca tehnicianul spaniol a demisionat, dupa sase ani in care i-a antrenat pe cormorani.

"Rafa va fi intotdeauna o parte din folclorul lui Liverpool, el aducand acasa Liga Campionilor dupa finala epica de la Istanbul, dar dupa un sezon dezamagitor ambele parti au ajuns la concluzia ca un nou start este solutia optima pentru toti", a declarat directorul clubului, Martin Broughton.

"E foarte trist pentru mine sa anunt ca nu voi mai fi antrenorul echipei Liverpool. As vrea sa le multumesc tuturor din staff si jucatorilor pentru eforturile lor. Voi pastra mereu in inima mea momentele bune pe care le-am petrecut aici, sprijinul puternic si sincer al fanilor in momentele grele, dar si dragostea pentru Liverpool. Nu am cuvinte prin care sa multumesc indeajuns pentru acesti ani. Sunt mandru sa spun ca am fost antrenorul acestei echipe. Va multumesc si sa nu uitati niciodata: ".

In ceea ce priveste noul antrenor al cormoranilor, oficialii clubului englez au declarat ca vor analiza optiunile avute, urmand a dezvalui in scurt timp numele tehnicianului.