Ioan Andone este noul antrenor al echipei Dinamo, "Falcosul" semnand un angajament valabil pentru doua sezoane cu formatia din Stefan cel Mare, informeaza Mediafax. "In primul an vreau reconstructia echipei, iar in al doilea castigarea titlului", a declarat tehnicianul din Groapa.

"Am discutat cu conducerea clubului Dinamo şi am ajuns la un acord. Aseara (n.r. - luni) am semnat un contract pe o perioada de doi ani cu optiune de prelungire pentru inca unul. Obiectivele stabilite impreuna cu conducerea sunt urmatoarele: in primul an reconstructia echipei si castigarea titlului in cel de-al doilea sezon" - Ioan Andone, pentru Mediafax.

De-a lungul carierei de antrenor, Andone a pregatit pe Sportul Studentesc, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiesti, Farul Constanta, FC Brasov, FC Bihor Oradea, Dinamo, Omonia Nicosia, CFR Cluj, Al-Ettifaq, Al-Ahli, TSKA Sofia si Rapid.

Demn de mentionat este faptul ca fostul international a reusit de doua ori eventul in calitate de antrenor, cu Dinamo in anul 2004 si cu CFR Cluj in 2008.