Razvan Lucescu simte, in aceste momente, pe propria piele ce inseamna lipsa rezultatelor de la echipa nationala, tehnicianul fiind criticat din toate directiile. Romania a pierdut amicalul cu Ucraina, iar rabdarea suporterilor si a oficialilor de la federatie incepe sa se termine. "Nu cred ca nu pot fi adunati 20 de jucatori pentru o echipa redutabila", a precizat Hagi in legatura cu prima reprezentativa a tarii, in timp ce Mircea Sandu este de parere ca selectionerul trebuie sa aiba grija de jocul echipei, nu de arbitraj.

In afara lipsei rezultatelor (Romania nu a invins pe nimeni in 2010), Razvan Lucescu a incins spiritele cu o declaratie menita sa explice starea de criza in care se afla nationala tricolora. "Ce ne lipseste? Ne lipsesc multe, sa nu uitam ca suntem din toate punctele de vedere in urna a 3-a valorica", a precizat Razvan Lucescu.

Fost selectioner al Romaniei, Gica Hagi nu este de acord cu Lucescu Junior, "Regele" fiind de parere ca problema nationalei este doar la nivel de selectie.

"Daca Razvan se simte in lumea a treia a fotbalului, dupa cum a spus, eu nu ma simt. A facut o greseala afirmand asta. Romania nu a fost si nu va fi niciodata in lumea a treia a fotbalului. Nu pot sa cred ca nu pot fi adunati 20 de jucatori romani pentru o echipa redutabila. Problema e sa stii sa-i gasesti. Cum le va cere Razvan jucatorilor sa bata Franta dupa ce a spus ca suntem in lumea a treia? " - Gica Hagi.

Protejat pana la disputa cu Ucraina, selectionerul Lucescu a fost criticat de Mircea Sandu, presedintele FRF precizand ca antrenorul ar trebui sa se ocupe de echipa si nu de arbitraje.

"Razvan a gresit vorbind despre arbitri! Asta e cert. La acest nivel trebuie sa vorbim numai despre jocul nostru! E si Razvan de ceva vreme in fotbal si stie ca atunci arbitrii cand gresesc nu mai poti intoarce nimic si degeaba mai vorbesti la final" - Mircea Sandu (conform prosport).

Click aici pentru rezultatele tricolorilor cu Razvan Lucescu pe banca.

Urmatoarele doua partide amicale ale Romaniei:

2 iunie: Macedonia - Romania (la Villach-Austria)

5 iunie: Honduras - Romania (la St. Veit an der Glan-Austria)

*Ambele partide vor fi transmise in direct de Digisport.