Dupa despartirea de Inter, Jose Mourinho nu pierde vremea, tehnicianul lusitan schitand deja primul 11 pe care il va folosi in viitorul sezon competitional la Real Madrid. Din vechiul lot, surpriza s-ar putea numi Benzema, fotbalist care va fi, conform AS, titular in mandatul lui Jose. Portughezul are insa si patru nume noi pentru succesul galacticilor, in timp ce schema de joc folosita va fi 4-3-3.

Jurnalistii de la AS au prezentat noua echipa a Madridului pentru viitoarea stagiune fotbalistica, o mutare oarecum surprinzatoare fiind lasarea lui Higuain in afara titularilor, argentinianul fiind un fotbalist care a impresionat in sezonul 2009-2010.

Benzema apare printre cei 11 cu care Jose va incepe partidele, cu toate ca francezul a fost o mare deceptie in primul sezon pe Bernabeu. Noutatile se numesc Maicon (Inter - fundas dreapta), Kolarov (Lazio - fundas stanga), De Rossi (AS Roma - mijlocas la inchidere) si Di Maria (Benfica - varf impins).

Real Madrid in era Mourinho: Casillas - Kolarov (in prezent la Lazio), Sergio Ramos, Pepe, Maicon (in prezent la Inter) - De Rossi (in prezent la AS Roma), Kaka, X. Alonso - Cristiano Ronaldo, Benzema, Di Maria (in prezent la Benfica).