Sarbul Dusko Dukic este noua achizitie a celor de la FC Timisoara. In varsta de 24 de ani, fundasul dreapta al banatenilor a mai activat la Partizan Belgrad, Jedinstvo, Vlasina, Vitebsk (Belarus), Jagodina si Hajduk Kula, informeaza site-ul oficial al formatiei banatene.

Dukic, noua achzitie a TimisoareiFoto: poli.tm.ro

"Jucatorul sarb Dusko Dukic, nascut la 21 iunie 1986, a semnat astazi, 29 mai, un contract cu FC Timisoara. Fundas dreapta, Dukic are 1,78 metri inaltime si 70 de kilograme. Dukic s-a aratat incantat de orasul in care va activa, in cursul serii de sambata fiind insotit de reprezentantii sai si de team-managerul Daniel Stanciu, la stadion, pentru a vedea terenurile pe care se va pregati din noul sezon. Dukic va reveni la Timisoara pentru reunirea echipei", informeaza politimisoara.com.

"Sunt bucuros ca am venit la FC Timisoara, un club important care in ultimii ani a evoluat constant in cupele europene. Abia astept sa incep antrenamentele alaturi de noua mea echipa si sa fac cunostinta cu viitorii mei colegi si cu fanii. Stiu ambitiile acestui club, imi doresc sa indeplinim obiectivele pe care clubul si le propune", a declarat noua achizitie a banatenilor.