Manuel Pellegrini nu mai este antrenorul celor de la Real Madrid, tehnicianul chilian fiind indepartat cu un an inainte de terminarea angajamentului, informeaza AS. "Antrenorul nu este respectat pe Bernabeu, pozitia lui conteaza prea putin", a declarat Pellegrini dupa demitere.

"Au fost multe pareri contrare la echipa. Cand am venit in vara, am cerut ca Wesley (nr. Sneijder) si Arjen (nr. Robben) sa nu fie cedati, pentru ca sunt jucatori foarte importanti pentru noi. Nu am fost ascultat, iar ei au fost printre cei mai buni din Champions League" - Manuel Pellegrini.

"Antrenorul nu este respectat la Real, pozitia lui conteaza prea putin. Conducerea arata multa indiferenta atunci cand vine vorba de banca tehnica. Proiectul lui Florentino Perez este unul indraznet, eu nu am reusit, iar el are dreptul de a face o schimbare. Cu toate acestea, mi-ar fi placut sa-l cunosc ceva mai mult", a declarat Pellegrini citat de AS.

Tehnicianul chilian a fost indepartat de la Real Madrid cu un an inainte de expirarea angajamentului semnat cu galacticii, Pellegrini urmand sa primeasca o despagubire de aproximativ 2.8 milioane de euro.

In varsta de 47 de ani, Jose Mourinho va deveni (in urmatoarea perioada) cel de-al 11-lea tehnician al Realului in ultimele zece sezoane (Vicente del Bosque, Carlos Queiroz, Jose Antonio Camacho, Mariana Garcia Remon, Vanderlei Luxemburgo, Juan Ramon Lopez Caro, Fabio Capello, Bernd Schuster, Juande Ramos si Manuel Pellegrini).