FC Vaslui a ramas fara antrenor dupa ce fostul international Marius Lacatus si-a prezentat demisia in cursul zilei de joi. "Problema familiala a primat. Nici daca ar fi castigat campionatul si Cupa nu ar fi ramas", a declarat Adrian Porumboiu, finantatorul moldovenilor.

"Am discutat cu el, dar problema familiala a primat. Am incercat sa-l fac sa se razgandesca, dar nu s-a putut. Era hotarat de doua, trei saptamani. Chiar daca cucerea Cupa si titlul, tot pleca. Vrea sa-i asigure familiei sale un viitor. Nu cred ca va renunţa la fotbal. Va incerca sa-si gaseasca un angajament la un nivel mult mai mic acolo" - Adrian Porumboiu (sport.ro).

Lacatus a renuntat la FC Vaslui pentru a se dedica familiei. Fostul stelist va pleca in Spania, tara unde fiica sa va incepe studiile in aceasta toamna.

"I-am explicat domnului Porumboiu care ar fi motivul pentru care plec de la Vaslui. Daca vom lua o hotarare sa plecam din tara, va fi pentru binele copilului sa mergem acolo, aceasta fiind singura cauza pentru care as demisiona. Nu are nicio legatura cu fotbalul pentru ca la Vaslui a fost si este foarte bine, nu poate fi vorba de altceva", a precizat Lacatus in urma cu cateva zile.

Cu Marius Lacatus pe banca tehnica, FC Vaslui a incheiat pe locul trei in ierarhia din Liga 1, formatia moldoveana ajungand si in finala Cupei Romaniei (au pierdut la penaltiuri in fata CFR-ului).