Pentru al treilea an consecutiv, Cupa Romaniei merge in "Gruia": CFR Cluj a castigat finala cu FC Vaslui la lovituri de departajare si contabilizeaza al doilea event din istorie.

Dupa 120 de minute in care au traversat si momente de suferinta, ardelenii si-au stapanit nervii la loviturile de departajare - niciunul dintre fotbalistii lui Mandorlini nu a ratat tinta, spre deosebire de Milisavljevici, responsabil de unica ratare a vasluienilor de la "punctul cu var".

Frustrare si amaraciune in tabara moldoveana: Vasluiul a dominat finala, reusind sa-si inghesuie adversarul in propria jumatate, a avut si o bara (minutul 66, Pavlovici), putea primi si un penalty la aceeasi faza, etc.

In acest timp, CFR Cluj si-a vazut de filosofia "italiana" a jocului: Mandorlini a sacrificat posesia pentru un joc de contraatac. Ardelenii au si avut cateva sanse, in finalul primei reprize, prin Deac, Cadu si De Zerbi, insa in ansamblu marele merit al CFR-ului a fost ca a izbutit sa trimita meciul la loteria loviturilor de departajare, acolo unde calitatea executantilor nu s-a dezmintit (Muresan, Dica, Deac, Bud si Cadu).