Francesco Rodella, avocatul fotbalistului Adrian Mutu, a declarat ca romanul nu este de acord cu diminuarea salariului impusa de Fiorentina, informeaza Mediafax citand Calciomercato. "Nu suntem de acord cu o eventuala reducere a contractului. Colegiul Arbitral va decide", a spus Rodella. Clubul Viola a precizat ca ii va reduce cu 50% remuneratia lui Mutu dupa ce a fost gasit dopat cu sibutramina.

"Noi nu suntem de acord cu clubul in privinta cererii de scadere a salariului, iar Colegiul Arbitral va fixa data audientei pentru a discuta aceste lucruri. Fiorentina a cerut accelerarea judecarii acestui caz si ma astept ca audienta sa aiba loc la inceputul lunii iunie. Sunt optimist in acest caz" - Francesco Rodella, avocat Mutu.

Formatia din Serie A s-a adresat Colegiului Arbitral (pentru a-i reduce salariul lui Mutu) imediat dupa ce fotbalistul roman a fost gasit dopat (in doua randuri) cu sibutramina.

De asemenea, reprezentantul lui Adrian a mai precizat ca el si clientul sau se gandesc sa faca recurs la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) in legatura cu suspendarea de noua luni primita de Mutu din partea CONI.

"Ne gandim sa facem recurs la TAS in privinta suspendarii pentru dopaj a lui Mutu. Acest recurs trebuie facut pana la 15 iunie, data limita admisa" - Francesco Rodella.

Adrian ajunsese, inainte de suspendare, la un salariu de aproximativ 180.000 de euro pe luna, iar Fiorentina vrea sa ii plateasca doar jumatate din aceasta suma (90.000 de euro pe luna) pe timpul cat fotbalistul roman nu poate fi folosit.