Massimo Moratti si Jose Mourinho s-au intalnit in cursul serii de luni pentru a discuta despre despartire, pozitia presedintelui Interului fiind cat se poate de clara: lusitanul are cale libera catre Real Madrid, dar in schimbul unei sume importante de bani, informeaza Gazzetta dello Sport. "The Special One" vrea sa plece gratis, in timp ce italienii nici nu se gandesc la asa ceva: "ne parasesti doar in conditii avantajoase pentru noi", au precizat peninsularii.

Cum a incercat sa-i dribleze

Mourinho a luat masa cu Moratti (luni seara)in speranta ca il poate convinge pe oficialul interist sa-l lase sa plece gratis la Real. Lusitanul a avut o pledoarie bazata pe latura emotionala, Mou aducandu-i aminte presedintelui ca a adus trofeul Champions League la Milano dupa 45 de ani.

In cele doua sezoane petrecute la Inter, Jose a adus multa bucurie unor fani interisti care au stat sezoane la rand in umbra realizarilor Milanului, marele rival. Portughezul a adus suprematia nerrazzurilor in capitala Lombardiei, iar aceste lucruri au fost folosite de antrenorul lusitan pentru a incerca sa plece gratis de la Inter.

Un contract este insa un contract, iar pe italieni nu-i poti pacali cu una cu doua mai ales cand este vorba de bani.

Moratti il lasa sa plece, dar despartirea este scumpa

Strategiile lui Jose au solutie insa numai pe gazon, pentru ca Moratti nici nu a vrut sa auda de o despartire gratis. Campioana Italiei vrea 16 milioane de euro, conform unei clauze din contractul scadent in 2011.

"Este o reala placere sa iau masa cu presedintele meu", a declarat Mourinho (usor ironic) dupa intalnirea cu Moratti. Planurile nu i-au iesit, iar Realul trebuie sa plateasca o suma importanta daca il vrea cu adevarat.

"Din punctul meu de vedere, orice relatii cu Mourinho au fost incheiate", este declaratia lui Moratti in legatura cu viitorul portughezului la echipa italiana.

Vrea sau nu, Mou trebuie sa plateasca suma impusa de Inter, in caz contrar neputand sa plece pe Bernabeu. In acelasi timp, sarbatoarea continua la Milano. Singurul "nefericit" in acest moment este tocmai Jose, tehnicianul care isi dorea sa plece gratis la Madrid.