AC Milan a gasit inlocuitor pentru Leonardo, fostul international Filippo Galli urmand sa se ocupe de pregatirea echipei de pe San Siro, informeaza Corriere dello Sport. In varsta de 47 de ani, Galli a evoluat timp de 13 ani pentru rosso-neri, iar pana in acest moment a antrenat numai la nivel de juniori (Milan primavera Under 20 - intre 2006 si 2008).

In sezonul 2010-2011, Galli va fi antrenorul lui AC Milan, tehnicianul fiind propus de Silvio Berlusconi, patronul clubului italian. "A facut o treaba deosebita la juniori, iar munca trebuie continuata si la prima echipa. Din postura de patron, vreau sa spun ca nu vor fi facute transferuri importante. Ne vom baza pe 4 sau 5 veniri, acestea fiind insa de la primavera - Albertazzi, Strasser, Verdi si Oduamadi", a declarat Silvio Berlusconi.

AC Milan a incheiat sezonul 2009-2010 fara niciun trofeu castigat, echipa milaneza fiind eliminata inca din optimile Champions League de Manchester United (2-3 pe San Siro si 0-4 pe Old Trafford), in timp ce in Serie A a incheiat sezonul pe locul trei (dupa campioana Inter si AS Roma).