"Va fi greu sa-l tinem pe Jose in continuare la echipa, cu toate ca ne dorim acest lucru. In momentul de fata as putea spune caar fi o surpriza daca ar ramane la Inter", a declarat Massimo Moratti, patronul campioanei Italiei. Mourinho este cu un picior in curtea Realului, iar italienii au gasit deja un inlocuitor: Guus Hiddink, informeaza Corriere dello Sport.

"Va fi greu sa-l tinem pe Jose in continuare la echipa, cu toate ca ne dorim acest lucru. In momentul de fata as putea spune ca ar fi o surpriza daca ar ramane la Inter. A realizat multe intr-o perioada atat de scurta, dar acum nu mai depinde de noi" - Massimo Moratti.

Dupa ce a castigat, in cursul zilei de duminica, titlul cu Inter (al-18-lea din istorie), Mourinho va bifa, conform gazetarilor din Peninsula, ultimul meci pe banca italienilor in finala Ligii Campionilor.

Portughezul vrea tripla, aceasta fiind cea mai buna metoda de a se desparti de Inter (a castigat deja campionatul si Cupa Italiei).

Guus Hiddink va fi, conform gazetarilor de la Corriere dello Sport, succesorul lui "Mou" la Inter. Olandezul este un tehnician cu mare experienta, acesta dovedind de-a lungul timpului ca poate face performanta la nivel inalt.

"Nu vreau sa comentez acum nimic. Avem de disputat finala Champions League peste doar cateva zile, iar atentia mea este indreptata doar spre acest meci. Un lucru e insa clar, intr-o zi voi pregati pe Real Madrid" - a declarat Jose Mourinho.

"Pellegrini se afla in fata ultimelor sale zile la Real. Despartirea dintre cele doua parti este inevitabila. Un alt tehnician va pregati echipa in sezonul viitor" - se precizeaza in cotidianul AS in legatura cu viitorul lui Manuel Pellegrini la Real Madrid.