Otelul Galati s-a impus cu 1-0 in ultima partida de pe teren propriu din sezonul 2009-2010 al Ligii 1, invingand pe vasluienii lui Marius Lacatus. Autogolul lui Papp din minutul 50 i-a urcat pe galateni pana pe locul al saptelea, in fata Rapidului.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Otelul a castigat cea de-a treia partida consecutiva in Liga 1, acumuland 50 de puncte, cu o etapa ramasa de disputat din Liga 1. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 50, la prima ocazie a otelarilor la poarta adversa. Viglianti a executat o lovitura libera de pe partea stanga, Kuciak a respins pana in Papp si balonul a ricosat din acesta in proprie poarta. Paraschiv a avut sansa de a duce scorul la 2-0 in minutul 74, dar Paraschiv a ratat din fata portii.

Vasluienii nu au putut darama defensiva Otelarilor si pleaca de la Galati fara puncte, facand un pas inapoi spre locul doi in Liga 1, pozitie ce i-ar asigura participarea in preliminariile Ligii Campionilor. In ultima etapa a Ligii 1, vasluienii vor intalni pe teren propriu pe Dinamo.

Echipe de start:

Otelul Galati (antrenor - Dorinel Munteanu): Grahovac, S. Ilie, S. Costin, Sraghi, Rapa, Ochirosii, Giurgiu, I. Neagu, Antal, Pena, Viglianti

FC Vaslui (antrenor - Marius Lacatus): Kuciak, Milanov, Zubar, Papp, Luz, Pavlovic, Genchev, Georghiu, Wesley, Sanmartean, Burdujan