Fostul capitan stelist, Mirel Radoi ar putea fi coleg cu fostul rapidist Apoula Edel din vara. Potrivit presei franceze, Paris Saint-Germain doreste sa-l achizitioneze pe internationalul roman care activeaza in prezent la formatia din Qatar, Al Hilal Riyad.

Oficialii parizieni vor sa il transfere pe Mirel Radoi, renuntand la ideea de a-l aduce la PSG pe William Gallas. Internationalul francez nu si-a prelungit contractul cu Arsenal, dar PSG nu-l va putea achizitiona din cauza pretentiilor financiare. "Daca PSG il va pastra pe Claude Makelele (lucru ce e in curs de infaptuire), clubul nu-si va putea asuma un al doilea salariu mare".

Potrivit site-ului Football.fr, ce citeaza PSGteam, scouterii parizieni il urmaresc pe aparatorul central Mirel Radoi (29 de ani), "Internationalul roman are 49 de selectii la nationala. Acest jucator care este capabil sa joace atat lateral dreapta cat si mijlocas defensiv s-ar reintoarce in Europa dupa un sezon in Qatar".

PSG a terminat pe locul 13 campionatul in Franta, acumuland 47 de puncte, cu 31 puncte mai putine decat liderul Marseille.