Steaua s-a impus cu scorul de 2-0 in penultima etapa a Ligii 1, in meciul disputat pe Ghencea in fata Universitatii Craiova. Dubla lui Arman Karamian a adus victoria ros-albastrilor, iar pe olteni ii lasa la doar doua puncte de zona retrogradabila. Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Steaua pleaca din GhenceaFoto: HotNews.ro

Steaua a pus presiune pe olteni inca din primele minute ale partidei, trecandu-si in cont doua faze periculoase la poarta lui Lung Jr in primul sfert de ora. Plesan a sutat puternic din afara careului in minutul sase, portarul craiovean a respins in lateral pana la Karamian, dar armeanul a sutat prin fata portii. Acelasi Plesan trimite un sut din afara careului dupa alte sase minute, fortandu-l pe Lung sa trimita in corner. Tanase a executat lovitura de la colt, dar Ovidiu Petre trimite o lovitura de cap pe centru, direct in bratele lui Lung.

Mihai Costea a creat o faza periculoasa driblandu-l in partea stanga pe Emeghara (min. 22), dar Dina a ratat reluarea spre poarta a centrarii colegului sau, fiind blocat de Jelev. Peste alte sase minute, Steaua rateaza de doua ori, prin Stancu si Surdu. Prima repriza se incheie la egalitate, 0-0, nu inainte ca doua greseli individuale sa dea emotii ambelor echipe. Iliev a trimis un balon in spate la portar ('32), Stancu intercepteaza pasa, insa isi prelungeste prea mult balonul si scapa mingea in aut. Peste cateva secunde, Petre Marin trimite si el la Tatarusanu, insa pasa e prea scurta si Fitulescu ajunge balonul. Steaua scapa fara gol din aceasta faza dupa ce jucatorul craiovean suteaza pe langa poarta.

Repriza a doua avea sa aduca victoria stelistilor, prin golurile lui Arman Karamian. Surdu centreaza de pe partea stanga a careului (min. 69), iar armeanul, ramas nemarcat, deschide scorul. Karamian se remarca din nou in minutele urmatoare, dar de fiecare data trimite balonul pe langa poarta lui Lung Jr. Armeanul reuseste dubla in minutul 78. Bogdan Stancu a sutat in transversala, balonul a ajuns la Karamian, care a inscris cu o lovitura de cap in poarta oltenilor.

Echipe de start:

Steaua: Tatarusanu, Parpas, Jelev, Emeghara, Petre, Tanase, Arm. Karamayan, Marin, Plesan, Surdu,Stancu

U Craiova: Lung Jr., Dananae, Iliev, Gaman, Balace, Dilevski, Prepelita, Gangioveanu, Firtulescu, Dina, M. Costea