Dinamo si Rapid au remizat in cea de-a 33-a etapa a Ligii 1, in fata Astrei Ploiesti, respectiv a Brasovului. Alb-rosii au fost la 10 minute de o infrangere, dar golul lui Adrian Cristea a dus scorul la 3-3 pe Stefan cel Mare, "cainii" consolidandu-si ultimul loc de Europa League. Rapidistii au obtinut egalul de la Brasov, scor 1-1, in ultimul minut de prelungire, prin golul marcat din penalty de Sapunaru, iar punctele de la TAS raman ultima speranta pentru a prinde cupele europene.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Dinamo - Astra 3-3

Dupa 12 minute de joc, dinamovistii erau la conducerea partidei cu 2-0, ajutati fiind si de greselile portarului ploiestean. Scarlatache marcheaza in minutul 10, iar Bratu duce scoul la 2-0, transformand un penalty obtinut dupa un fault al lui Miron la Alexe. Pana la pauza, ploiestenii reusesc sa se apropie la un gol, gratie reusitei lui Vadrariu (min. 30).

La trei minute de la debutul reprizei secunde, apararea dinamovista este prinsa pe picior gresit si Takayuki egaleaza. Vadrariu reuseste dubla in minutul 76, dar dinamovistii salveaza un punct cu 10 minute inainte de final, Adrian Cristea marcand pentru 3-3.

Echipe de start:

Dinamo: Curca, Pulhac, Grigore, Scarlatache, Molinero, Ad. Cristea, Bostina, Margaritescu, Torje, Alexe, Bratu

Astra Ploiesti: Miron, V. Sandu, Mihalache, Rohat, A. Stan, Stratila, Seto, V. Gheorghe, Paulinho, Cl. Tudor, Vadrariu

Brasov - Rapid 1-1

Mihai Roman a profitat de o greseala in apararea rapidista si a deschis scorul in minutul 26. Raduta si-a lasat echipa in inferioritate numerica in minutul 86, primind direct cartonasul rosu pentru un fault la Ezequias. Rapidistii protesteaza si spiritele se incing la Brasov. In minutul al treilea al prelungirilor Mihai Roman comite un hent in careu, iar Sapunaru transforma penalty-ul ce aduce un punct giulestenilor, dupa un meci incrancenat, in care arbitrul a aratat 11 cartonase galbene si doua rosii.

Echipe de start:

FC Brasov: Minca, Ezequias, Oros, Abrudan, Rui Duarte, C. Munteanu, N. Grigore, Cristescu, M. Roman, Hadnagy, Sburlea

FC Rapid: Bornescu, Sapunaru, Fernandes, Iencsi, Bozovic, Grigorie, Matic, Spadacio, Lazar, Herea, Raduta