Laurentiu Reghecampf este, incepand de vineri, noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, fostul international ajungand la un acord cu gruparea fanion a Olteniei, informeaza Mediafax. Dupa indepartarea olandezului Mark Wotte, de pregatirea echipei din Banie s-au ocupat Eugen Trica si George Bita (a condus echipa in disputa cu CFR Cluj).

Dupa partida cu Inter Curtea de Arges, Adrian Mititelu (patronul Stiintei) l-a demis pe Mark Wotte, de pregatirea echipei ocupandu-se Eugen Trica. Un scandal produs intre fostul international si Mititelu a lasat Craiova din nou fara antrenor, secundul George Bita pregatind formatia alb-albastra pentru disputa cu CFR Cluj.

La doar cateva zile distanta dupa infrangerea cu ceferistii (scor 3-2), Stiinta are un alt antrenor, Laurentiu Reghecampf urmand sa stea pe banca la meciul cu Steaua, din Ghencea.

Ultima data antrenor principal la FC Snagov (in Liga 2), Laurentiu Reghecampf nu detine licenta Pro de tehnician, in aceste conditii el urmand sa fie trecut pe foaia de joc sub o alta forma.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Universitatea Craiova se gaseste pe locul 14 in clasament, la doua puncte distanta de Poli Iasi, echipa care se afla pe o pozitie retrogradabila.