Dupa un an fara prea mult realizari pe Nou Camp, Zlatan Ibrahimovic va fi cedat de FC Barcelona, campioana Spaniei urmand sa-l vanda pe suedez, cel mai probabil, in Premier League, informeaza Daily Mail. Chelsea si Manchester City se dueleaza pentru a obtine semnatura atacantului.

Venit cu surle si trambite la FC Barcelona, Ibra nu a impresionat, finalul de sezon gasindu-l pe suedez mai mult pe banca de rezerve. In varsta de 28 de ani, Zlatan a reusit doar 16 goluri in toate competitiile pentru catalani, mult prea putin pentru asteptarile campioanei Spaniei.

Gazetarii din Peninsula Iberica vorbesc despre un precontract al lui David Villa cu Barcelona, atacantul celor de la Valencia urmand sa fie prezentat chiar inainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal. In aceste conditii, Ibra va fi cedat.

In schimbul lui Ibrahimovic, Barca vrea aproximativ 35 de milioane de lire sterline. Pentru Chelsea si Manchester City mai exista si pistele Fernando Torres (Liverpool), Alexandre Pato (AC Milan) si Sergio Aguero (Atletico Madrid).