Dupa ce a dus-o pe Inter in finala Champions League (a castigat de asemenea Cupa Italiei, iar in Serie A este in proportie de 90% campion), Jose Mourinho este dorit pe Santiago Bernabeu. Madridul ar face orice pentru a-l aduce pe lusitan, Florentino Perez fiind gata sa plateasca clauza de reziliere a contractului tehnicianului cu italienii, informeaza AS.

Mourinho traverseaza o perioada fasta la Inter, club alaturi de care este foarte aproape sa bifeze tripla (Serie A, Champions League si Cupa Italiei). Singura necunoscuta este Liga, competitie unde nerr-azzurii vor intalni in finala pe Bayern Munchen.

Realul este aproape sa incheie sezonul fara niciun trofeu castigat, dupa investitii de peste 300 de milioane de euro. Acest lucru nu este deloc pe placul conducatorilor, iar o schimbare la nivel de antrenor se va produce la finalul stagiunii.

Astfel, Jose Mourinho poate parasi oricand pe Inter (are deja doua sezoane petrecute la Milano) in schimbul unei clauze de 8 milioane de euro. Pe langa acestea, debarcarea lui Manuel Pellegrini inainte de termen va costa 5 milioane de euro. Realul va trebui sa aloce 13 milioane de euro pentru a-l aduce pe Jose Mourinho pe Santiago Bernabeu.

Cu toate ca nu concepe o despartire inainte de termen, Interul a inceput deja sa se gandeasca la un inlocuitor pentru "The Special One". Pe lista se afla Fabio Capello, Luciano Spalletti, Jorge Jesus (antrenorul campioanei Benfica), Zdenek Zeman si Sinisa Mihajlovic (fost jucator al interistilor).