FC Vaslui a reusit sa castige duelul direct cu Steaua, o contracandidata in lupta pentru locul 2, dupa un meci in care a fost nevoita sa revina de la 0-1: bucurestenii au deschis scorul inaintea pauzei, la o faza in care Bogdan Stancu si-a aratat maiestria - a driblat trei jucatori vasluieni, pentru a arunca mingea in plasa.

FC Vaslui a avut meritul ca nu s-a pierdut cu firea: a pastrat ce a fost bun din prima perioada, si anume jocul de posesie mult mai bun, si a continuat sa domine in teritoriul Stelei. Dupa cateva ocazii ratate de Gladstone si Neagu, Vasluiul a reusit sa produca bresa in apararea stelista: Gheorghiu, abia introdus in teren, a obtinut un penalty la o interventie imprudenta a lui Zapata. A transformat Burdujan (68), aruncand meciul intr-o lupta de contre - ambele formatii stiau ca egalul le elimina din lupta pentru locul 2, astfel ca toata lumea si-a asumat riscuri pana in final.

A reusit sa castige echipa care a gresit mai putin: FC Vaslui a marcat golul decisiv in minutul 82, cand Papp, uitat de marcajul Stelei, a deviat mingea in plasa portii aparate de Zapata.

FC Vaslui ocupa locul2 , la egalitate de puncte cu Unirea Urziceni. Ialomitenii vor juca marti seara, pe terenul Gloriei Bistrita.