Campioana din Primera Division se va stabili duminica seara. Liga Profesionista Spaniola a stabilit ca Barcelona si Real Madrid sa dispute meciurile ultimei etape la aceeasi ora.

"Ambele echipe meritam sa castigam La Liga, dar din pacate doar una singura o poate face. Barcelona a obtinut acest avantaj prin merite proprii si acum totul este in favoarea sa pentru a castiga titlul", a declarat portarul celor de la Real, Iker Casillas, potrivit Marca.

"In parte, gandul nostru va sta la Barcelona-Valladolid, dar si noi trebuie sa castigam partida noastra la Malaga. Valladolid si Malaga joaca bine, vor fi doua partide foarte dificile pentru ambele echipe", a adaugat jucatorul madrilenilor.

"Ambele echipe am avut un sezon bun si este pacat ca La Liga are un singur trofeu. Daca noi vom castiga ultimul meci si ei vor face acelasi lucru nu ne va ramane altceva de facut decat sa-i felicitam", a mentionat un alt jucator al Realului, Sergio Ramos.

In ultima etapa din Primera Division, Barcelona (96 puncte) primeste acasa vizita celor de la Valladolid, iar Realul (95 puncte) face deplasarea la Malaga. Liga spaniola de fotbal a hotarat ca ambele partide sa se dispute duminica de la ora 19:00 (ora Spaniei).