Barcelona se afla la doar 90 de minute de cel de-al 20-lea titlu din istorie, catalanii avand nevoie de un succes pe propriul teren cu Valladolid pentru a triumfa in Primera Division. Cu toate acestea, Realul spera inca la castigarea titlului. "Atata timp cat exista un fir de viata ne vom agata cu disperare de el", a declarat Jorge Valdano, directorul sportiv al galacticilor.

"Atata timp cat exista un fir de viata ne vom agata cu disperare de el. Sansele s-au redus considerabil, dar nu s-a terminat inca. Ne-am concentrat doar pe meciul nostru, iar de partida Barcelonei ne-am interesat doar dupa ce scorul a devenit 3-2. Am depasit bariera de 100 de goluri marcate, iar asta e foarte important. Suntem constienti ca Barca joaca acasa si este favorita certa, dar nu uitati ca Valladolid isi va juca viata"- Jorge Valdano, citat de As.

"Este adevarat ca suntem aproape campioni, dar aproapele este mereu atat de departe. Luni este putin, marti mai mare, iar miercuri va fi de-a dreptul imens acest aproape. Am avut ocaziile importante in partida cu Sevilla, iar eu cred ca am meritat victoria, cu toate ca meciul ne-a scapat de sub control aproximativ cinci minute. O remiza ar fi insemnat pierderea titlului de campioana a Spaniei. Nu am sarbatorit nimic in vestiar, a fost doar o victorie, atat" - Josep Guardiola, citat de presa iberica.

"E clar ca aveam mai mari sperante de la Sevilla, decat de la Valladolid. Cu toate acestea, insa sunt sanse. Vrem sa fim campioni, iar pentru asta in primul rand trebuie sa castigam la Malaga. Restul, vom vedea. Va fi greu ca Barcelona sa se incurce acasa de Valladolid, dar speranta moare ultima" - Manuel Pellegrini, citat de As.

Barcelona a castigat cu 3-2 partida jucata in deplasare cu FC Sevilla, catalanii avand un punct avans cu doar o etapa inainte de incheierea sezonului. In ultimele dispute ale stagiunii, Realul va juca la Malaga, in timp ce Barca va evolua acasa impotriva lui Valladolid.

Ultima etapa:

FC Barcelona - Valladolid

Malaga - Real Madrid

Clasament:

1 Barcelona 96 puncte

2 Real Madrid 95

3 Valencia 68

4 Sevilla 60

5 Mallorca 59.