CFR Cluj a relansat lupta pentru titlul dupa ce a pierdut surprinzator la Ploiesti, impotriva Astrei. Cu patru etape inainte de final, Unirea Urziceni se afla la doar trei puncte de echipa lui Mandorlini (dar au dezavantajul rezultatelor directe), in timp ce Timisoara si Vaslui se gasesc la patru lungimi de prima pozitie. Urmatoare etapa gazduieste derbiul Cluj - Vaslui, iar Timisoara se deplaseaza in Groapa.

Aflata la sase puncte de urmatoare clasata, CFR Cluj a clacat la Ploiesti, echipa lui Mandorlini fiind in vizibila pierdere de viteza. Ceferistii vor avea un hop important de trecut etapa viitoare, Clujul urmand sa dea piept cu Vaslui in cursul zilei de joi. Parte de un meci dificil va avea si FC Timisoara, trupa lui Sabau deplasandu-se in Stefan cel Mare.

La o prima vedere, etapa cu numarul 31 ar putea fi una in favoarea campioanei Unirea, ialomitenii intalnind pe Inter Curtea de Arges la Urziceni.

Un lucru e aproape sigur, titlul de campioana a Romaniei va ocoli din nou Bucurestiul, Steaua (aflata la sase puncte distanta), Dinamo (la 10 puncte) si Rapid (15 puncte) fiind incapabile sa lupte pentru prima pozitie.

Medaliile de campion pot ajunge la Cluj, Urziceni, Vaslui sau Timisoara, fiind al treilea sezon in care provincia se impune.

Etapa 31:

CFR Cluj - Vaslui (joi, ora 18)

Urziceni - Inter Curtea de Arges (joi, ora 19.30)

Dinamo - Timisoara (joi, ora 21.15).