Astra a produs surpriza etapei XXX din Liga 1, ploiestenii invingand cu 1-0 pe liderul CFR Cluj. Cu toate acestea, Andrea Mandorlini, tehnicianul ardelenilor, a surprins dupa meci declarand: "Astra nu ne-a pus prea multe probleme". In urma acestui rezultat, Steaua si Unirea Urziceni se pot apropia la doar trei puncte de prima pozitie a ierarhiei.

"Am venit sa castigam si plecam altfel de cum ne-am fi dorit. Am intalnit o echipa care nu ne-a pus prea multe probleme, dar ne-a surprins pe un contraatac care s-a dovedit decisiv. Nu cred ca meritam sa pierdem acest joc, pe care cred ca l-am dominat de cand am primit golul, insa echipa a dovedit o anumita stereotipie in atacuri.

Nu stiu daca s-a relansat lupta pentru titlul de campioana, ca sa se produca acest lucru trebuie sa castige contracandidatele noastre. Cred ca aici am pierdut doar o ocazie buna de a ne mentine avansul. Sper ca Astra sa creeze aceleasi probleme si in jocul cu Steaua, ca si la meciul cu noi"- Andrea Mandorlini.

"Pentru ca am castigat, meciul mi s-a parut unul frumos. Am spus inca dinainte ca in fotbal e posibil orice. in seara aceasta (nr. vineri) nu cred ca s-a produs o minune, dar in orice caz s-a produs o surpriza mare. Pentru noi era bun si un egal, ne-am fi multumit" - Marin Barbu, antrenor Astra.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Pentru a deveni matematic campioana a Romaniei, CFR Cluj are nevoie de 9 in urmatoarele patru etape ramase de disputat pana la finalul stagiunii.