Liverpool are nevoie de o calificare in finala primei editii a Europa League pentru a salva un sezon nu tocmai roz pentru Cormorani. Invinsi cu 1-0 de Atletico in mansa tur a semifinalelor, elevii lui Rafa Benitez trebuie sa intoarca rezultatul in fata propriilor suporteri. In cealalta semifinala, Fulham intalneste pe Hamburg, dupa o remiza alba in tur.

Semifinale Europa League (retur):

Fulham - Hamburg, ora 22:05

Roy Hodgson, antrenor Fulham: "Meciul este deschis oricarui rezultat. 0-0 nu este un rezultat chiar asa de rau pentru Hamburg deoarece daca vor reusi sa inscrie in deplasare noi va trebui sa inscriem de doua ori".

Antrenorul Bruno Labbadia, a fost demis dupa ce Hamburg a fost invinsa cu 5-1 de Hoffenheim, in weekend, iar Ricardo Moniz va ocupa postul de tehnician pana la finalul sezonului.

Ricardo Moniz, antrenor Hamburg: "Lucrurile au fost putin cam agitate in ultimele zile, dar noi trebuie sa ne concentram. Faptul ca finala va fi pe terenul nostru este o motivatie incredibila, dar daca jucatorii se lasa coplesiti de presiune nu va fi bine. Misiunea mea este sa le dau incredere".

Echipe probabile:

Fulham: Schwarzer, Davies, Hangeland, Hughes, Konchesky, Duff, Etuhu, Murphy, Dempsey, Gera, Zamora

Hamburg: Rost, Demel, Mathijsen, Boateng, Aogo, Tesche, Ze Roberto, Jarolim, Pitroipa, Petric, Van Nistelrooy

Liverpool - Atletico Madrid, ora 22:05 (sport.ro)

Rafael Benitez, antrenor Liverpool: "De la clubul nostru sunt foarte mari asteptari si asta este o problema. Multe echipe ar vrea sa fie in locul nostru: in semifinalele unei competitii majore si luptand pentru locul patru in liga. Cheia reusitei in meciul cu Atletico este sa ramanem calmi si sa stim ca suntem capabili sa inscriem".

Atletico a invins in mansa tur cu 1-0, iar o noua victorie in fata lui Liverpool o poate duce in cea de-a doua finala a sezonului, dupa cea din Cupa Regelui.

Quique Flores, antrenor Atletico: "Aceste sanse nu apar in fiecare saptamana si sa atingi doua finale in acelasi sezon ar fi fantastic".

Echipe probabile:

Liverpool: Reina, Agger, Carragher, Kyrgiakos, Johnson, Mascherano, Lucas, Gerrard, Benayoun, Kuyt, Ngog

Atletico: De Gea, Ujfalusi, Perea, Antonio Lopez, Alvaro Dominguez, Simao, Paulo Assuncao, Raul Garcia, Reyes, Forlan, Aguero