Cupa Mondiala de Fotbal este cel mai bun moment de afirmare pentru tinerii fotbalisti, reprezentantii cluburilor importante de pe Batranul Continent urmand sa fie prezenti la turneul final din Africa de Sud, informeaza bleacherreport.com.

Hugo Lloris - portarul celor de la Olimpique Lyon. Are 23 de ani si este, cu siguranta, unul dintre cei mai buni portari pe care ii are Franta in acest moment. Semifinala de Champions League si o prezenta cat mai buna la Cupa Mondiala l-ar putea aduce in vederile marilor cluburi de pe Batranul Continent.

Mesut Ozil - Mijlocasul ofensiv al celor de la Werder Bremen este unul dintre jucatorii pe care Germania se bazeaza pentru turneul final african. Are doar 21 de ani si ar putea prinde un contract bun in afara Bundesligii.

Angelo Di Maria - Extrema stanga a celor de la Benfica este un fotbalist de care deja se intereseaza nume mari de pe Batranul Continent. Spera sa prinda Cupa Mondiala, iar Argentina sa aiba un traseu cat mai bun. Are 22 de ani si este deja pe placul celor de la Manchester City si Real Madrid.

Nicolas Otamendi - Este unul dintre fundasii celor de la Velez Sarsfield, iar Maradona este multumit de evolutiile sale din ultima perioada. Are 22 de ani, iar in cazul in care va bifa prezente la Cupa Mondiala ar putea ajunge in fotbalul puternic din Europa.

Yoann Gourcouff - Este fotbalistul in care francezii isi pun mari sperante pentru Cupa Mondiala. A bifat deja un nume mare de pe Batranul Continent - AC Milan, dar nu s-a putut impune in fata unor mijlocasi experimentati. Are 23 de ani, iar dupa CM are toate sansele sa plece de la Bordeaux.

Elijero Elia - Mijlocasul ofensiv al celor de la Hamburg a impresionat prin evolutiile din ultimul an. Are 23 de ani si poate fi una dintre surprizele oferite de nationala Olandei la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Gervinho - Poate evolua pe mai multe posturi (atacant, extrema dreapta sau mijlocas ofensiv), fiind unul dintre oamenii de baza ai celor de la Lille. Are 23 de ani si cu siguranta va prinde lotul celor de la Coasta de Fildes pentru turneul african din aceasta vara.

Anthony Annan - Fundasul celor de la Rosenborg are sanse minime sa mai ramana in Norvegia daca va prinde un turneu final reusit alaturi de nationala Ghanei. Are 23 de ani, iar Cupa Mondiala este cel mai bun moment pentru a se lansa in fotbalul mare din Europa.

Taye Taiwo - Este deja un idol pe Stade Velodrome, cu toate ca are numai 25 de ani. Fundasul celor de la Olimpique Marseille este una dintre sperantele Nigeriei pentru Cupa Mondiala de Fotbal. Are sanse mici sa mai ramana in Ligue 1 daca va juca la potential maxim.

Steven Subotic - Fundasul echipei Borussia Dortmund poate fi unul dintre jucatorii de baza pentru Radomir Antic. Serbia spera sa fie una dintre surprizele placute din Africa de Sud, iar Subotic poate ajunge la una dintre echipele importante ale continentului.