Atletico Madrid si Liverpool se lupta pentru un loc in marea finala a Europa League. Primul act - joi seara pe Vicente Calderon. Plecat tocmai de la Altetico, Fernando Torres va rata intalnirea cu echipa unde a cunoscut consacrarea din cauza unei accidentari. In cealalta disputa a zilei, Hamburg incearca sa faca un pas mare catre ultimul act, pe propriul teren, impotriva celor de la Fulham.

Atletico Madrid - Liverpool (22.05)/ Vicente Calderon (sport.ro direct)

Echipe probabile:

Atletico Madrid: Gea - Ujfalusi, Perea, Dominguez, Lopez - Assuncao, Garcia - Reyes, Jurado, Simao - Forlan (4-2-3-1)

Liverpool: Reina - Insua, Agger, Carragher, Johnson - Mascherano, Leiva - Benayoun, Gerrard, Kuyt - Babel (4-2-3-1)

"Important pentru noi este sa nu primim gol. Vad un meci deschis oricarui rezultat, suntem constienti ca nu vom avea viata usoara. Sa nu uitam totusi ca intalnim pe Liverpool" - Quique Sanchez Flores, antrenor Atletico Madrid.

"Atletico este un nume mare in fotbalul european, vom incerca sa plecam cu rezultat pozitiv de pe arena lor. Au un atac foarte bun si toata lumea stie ca se pot apara la fel de bine. Nu imi inchipui ca dupa acest meci va fi un rezultat care sa ne dea liniste in perspectiva returului de pe Anfield" - Rafael Benitez, antrenor Liverpool.

Hamburg - Fulham (22.05)/ Hamburg Arena

Cel putin la prima impresie, Hamburg este favorita la calificarea in finala competitiei. Cu toate acestea, nu trebuie uitat faptul ca Fulham a eliminat, printre altele, pe Sahtior si pe Juventus. Dupa ce Real Madrid a esuat in tentativa de juca o finala europeana pe propria arena (finala Champions League va avea loc pe Santiago Bernabeu), Hamburg spera sa poate bifa finala de pe Hambug Arena.

Echipe probabile:

Hamburg: Rost - Demel, Boateng, Mathijsen, Aogo - Trochowski, Jarolim, Tesche, Ze Roberto - Van Nistelrooy, Berg (4-4-2)

Fulham: Schwarzer - Konchesky, Smalling, Hughes, Baird - Etuhu, Davies, Gera, Murhpy - Duff, Zamora (4-4-2).