Louis Van Gaal s-a declarat multumit de evolutia elevilor sai dupa 1-0 cu Lyon, tehnicianul olandez precizand ca Bayern a jucat bine dupa eliminarea lui Ribery, cu toate ca a traversat momente grele. "Ocaziile mari le-am avut dupa cartonasul rosu primit. In mod normal, vom marca in retur", a precizat Van Gaal. De cealalta parte, Claude Pudel recunoaste ca Lyon nu s-a descurcat prea bine la Munchen. "Sper sa schimbam lucrurile in retur", a conchis antrenorul.

"Sunt foarte multumit de acest rezultat. Am aratat lumii fotbalistice ca suntem puternici chiar si cand evoluam cu un om mai putin pe teren. Nu ma gandeam ca vom castiga cu 1-0, iar Ribery va fi eliminat. Cele mai mari ocazii le-am avut dupa cartonasul rosu incasat. Este un rezultat foarte bun, tinand cont de faptul ca in disputele cu Fiorentina si Manchester am castigat cu 2-1. In mod normal, vom marca la Lyon, dar asta nu inseamna ca ne vom si califica. Mai avem de muncit" - Louis Van Gaal, antrenor Bayern (uefa.com).

"A fost un meci greu, exact cum ne si asteptam. Am incercat sa-i tinem departe de poarta noastra si sa facem un joc bun pe contraatac. Nu am avut prea multe faze de poarta, iar lucrurile sper sa se schimbe in retur. Bayern a controlat in mare parte disputa, au castigat meritat, dar inca avem sanse de calificare" - Claude Puel, antrenor Lyon (uefa.com).

Bayern Munchen a invins cu 1-0 pe Olimpique Lyon, unica reusita apartiandu-i lui Robben, in minutul 69. In urma acestui rezultat, bavarezii au facut un pas important catre calificarea in finala Champions League.