Inter invinge pe Barcelona (scor 3-1), dar nu toata lumea este fericita. Imediat dupa fluierul final, Mario Balotelli si suporterii Interului se injura reciproc, iar fotbalistul incheie scandalul aruncand tricoul interist. Gestul i-a iritat la culme pe sustinatorii campioanei Italiei, iar Super Mario a avut nevoie de presedintele Massimo Moratti pentru a pleca de la stadion.

Minutul 75 - Balotelli intra pe teren in locul lui Milito. Jucatorul de culoare al Interului nu are o evolutie deosebita in minutele jucate, iar la finalul meciului ii injura pe suporteri. Este huiduit de tot stadionul, iar in drumul spre vestiar fotbalistul arunca tricoul de joc.

Scandalul nu se opreste insa aici. La mult timp dupa terminarea partidei, Balotelli se duce in parcarea stadionului pentru a pleca. Aici este insa asteptat de suporterii furiosi care ii cer socoteala. Atacantul are nevoie de interventia presedintelul Massimo Moratti pentru a parasi incinta arenei Giuseppe Meazza.

Marturia soc vine insa din partea lui Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul Barcelonei declarand pentru RAI ca a vazut o secventa cel putin ciudata pe tuneul de la vestiare: Marco Materazzi i-a aplicat o corectie lui Mario.

"L-am vazut pe Materazzi cum l-a atacat pe Balotelli pe tunelul de la vestiare. Am ramas socat, nu am mai vazut asa ceva in viata mea. Nu as fi tolerat ceva de genul asta daca as fi fost in locul lui", a declarat Ibrahimovic pentru RAI.

Vezi aici momentul in care Balotelli arunca tricoul Interului:

Massimo Moratti intervine personal pentru ca Balotelli sa poata pleca de la stadion: