Inter a rapus-o pe campioana Barcelona (scor 3-1), iar in acest moment formatia pregatita de Jose Mourinho este tot mai aproape de finala de la Madrid. "Singurul meu regret? Golul primit", a precizat tehnicianul portughez. "Nu am putut tine pasul. Cu toate acestea, avem sansa noastra in retur", a fost de parere Josep Guardiola dupa infrangerea de pe Giuseppe Meazza.

"Am meritat aceasta victorie si in acest moment suntem putin mai aproape de finala. Cu toate acestea nu trebuie sa uitam ca mai avem un meci in Barcelona. Catalanii sunt cea mai buna echipa pe propriul teren. In momentul acesta, soarta calificarii este doar in mainile noastre. Le-am studiat jocul in profunzime si am stiut exact unde sa-i anihilam. Singurul meu regret? Golul marcat de ei" - Jose Mourinho, antrenor Inter Milano (uefa.com).

"Nu avem nicio scuza. Au fost mereu primii la minge, iar noi nu am avut deloc agresivitate. S-a jucat intr-o mare viteza, iar surprinzator noi am fost cei care nu am putut tine pasul. Am deschis scorul, dar nu am fost in stare sa tinem rezultatul pana la pauza. Avem sansa noastra in retur si vom incerca sa facem totul bine, nu ca la Milano. Vom ataca si vrem sa practicam jocul nostru rapid de pase" - Josep Guardiola, antrenor FC Barcelona (uefa.com).

Barcelona a deschis scorul la Milano prin Pedro (minutul 19), dar Inter a revenit fantastic (Sneijder 30', Maicon 48', Milito 61') si s-a impus cu 3-1.