Internationalii francezi Franck Ribery si Sidney Govou au aparut in fata unui judecator pentru a fi audiati in legatura cu un scandal sexual in care sunt implicate minore, informeaza dailymail.co.uk. Alti doi jucatori din nationala Cocosului Galic (numele lor nu a fost inca facut public) urmeaza sa apara si ei in fata anchetatorilor.

Ribery si Govou sunt acuzati ca ar fi avut relatii sexuale cu prostituate minore, totul intamplandu-se intr-un club de noapte care se afla pe Champs-Elysees.

Conform jurnalistilor francezi (parismatch.com), Ribery ar fi recunoscut ca a avut o relatie cu una dintre prostituatele din respectivul local, cu mentiunea ca nu a stiut ca este minora. Prostituata incriminata este de origine marocana, fiind una dintre preferatele mai multor fotbalisti din nationala pregatita de Raymond Domenech.

O asemenea fapta este penalizata in Franta cu o condamnare de trei ani de inchisoare si o amenda in jurul a 45.000 de euro.

Govou a negat ca ar fi fost prezent in Cafe Zaman din Paris, in timp ce avocatul lui Ribery a precizat ca acesta a fost chemat doar in calitate de martor.

Cei doi jucatori vor face, mai mult ca sigur, parte din lotul cu care Franta va aborda Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud (va avea loc intre 11 iunie si 11 iulie).