Comisia de Disciplina a Ligii Italiene de Fotbal a hotarat sa nu-l sanctioneze pe Stefan Radu, dupa ce jucatorul roman al echipei Lazio Roma i-a pus piedica lui Perotta si l-a lovit cu capul in figura pe Mexes, la finalul partidei cu AS Roma, de duminica. In schimb, capitanul celor de la AS Roma, Francesco Totti a primit o amenda de 20.000 de euro pentru gestul din finalul aceleiasi partide.

Francesco Totti a fost amendat cu 20.000 de euro, pentru ca dupa incheierea partidei cu Lazio Roma, capitanul celor de la AS Roma s-a indreptat catre tribuna in care se aflau suporterii adversi si a ridicat mainile avand degetele mari indreptate in jos, gest considerat provocator de tabara adversa.

Judecatorul sportiv Gianpaolo Tosela a hotarat, in schimb, sa nu ia nicio masura impotriva jucatorului roman Stefan Radu pentru piedica pusa lui Perotta, dupa ce a analizat probele video. Gestul lui Radu a fost considerat unul "gratuit si menit sa provoace reactii instinctive si periculoase", un gest "condamnabil, dar nu in maniera in care poate fi incadrat in extrema comportamentului violent", informeaza presa italiana.

AS Roma s-a impus, duminica, in derby-ul capitalei Italiei, invingand pe Lazio cu scorul de 2-1, prin dubla lui Vicinic (min. 53, 64). Singurul marcator al echipei Lazio a fost Rocchi (minutul 15)