UEFA nu a acceptat o amanare a semifinalelor Champions League, iar in aceste conditii FC Barcelona a fost nevoita sa faca drumul de aproximativ 1000 de kilometri pana la Milano cu autocarul, informeaza AS. Cum transportul aerian a fost momentan suspendat in Europa din cauza norului de cenusa provenit de la eruptia unui vulcan in Islanda, catalanii vor parcurge drumul catre Lombardia in aproximativ noua ore.

Guardiola a sperat pana in ultimul moment ca poate merge pe calea aerului pana la Milano, dar interdictia de zbor din cauza norului de cenusa s-a mentinut. In aceste conditii, Barcelona a fost nevoita sa se suie in autocar cu destinatia Italia.

Calatoria nu a fost una pe placul catalanilor, campioana Europei pierzand timp importand si acumuland oboseala dupa un drum de aproape 1000 de kilometri cu autocarul.

Ibericii au deplasat in Italia un lot de 20 de jucatori, iar cel care a facut primul imbarcarea in masina a fost Dani Alves. Primul popas al catalanilor a fost la Cannes, acolo unde Pique, Puyol si compania au servit masa.

Spaniolii au dorit o sedere de o noapte in Monte Carlo, dar din pacate pentru acestia nu a putut fi gasit un hotel liber.

Dupa aproximativ 9 ore de drum, Barcelona va bifa antrenamentul oficial in seara zilei de luni, catalanii facand astfel primul contact cu arena milaneza.

Partida dintre Inter Milano si FC Barcelona, contand pentru semifinalele Champions League, va avea loc, marti, de la ora 21.45, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Vezi aici imagini cu imbarcarea Barcelonei in autocarul cu destinatia Milano: