Aflat in stare critica dupa ce a suferit un stop cardiorespiratoriu in dimineata zilei de sambata, Sandu Neagu (fosta mare glorie a Rapidului) a incetat din viata la varsta de 61 de ani. Fostul jucator a facut parte din echipa care a castigat primul titlu din istoria giulestenilor, in editia 1966-1967.

In varsta de 61 de ani, Neagu fusese internat la Spitalul Municipal inca de joi dupa ce a suferit o fractura la picior (la femurul piciorului drept).

Fostul jucator a facut parte din echipa care a cucerit primul titlu din palmaresul Rapidului (editia 1966-1967), Neagu trecandu-si de asemenea in palmares si doua Cupe ale Romaniei (1972 si 1975). .

Starea de sanatate a lui Sandu Neagu s-a agravat sambata dimineata, iar acesta a fost mutat de la sectia de ortopedie la terapie intensiva. Eforturile medicilor au fost insa in zadar, fostul fotbalist al Rapidului decedand sambata, in jurul orelor pranzului.

Nascut pe 19 iulie 1948, Alexandru Neagu a evoluat de-a lungul carierei numai la Rapid, acesta ramanand alaturi de giulesteni chiar si momentul in care formatia de langa Podul Grant a evoluat in divizia B (au retrogradat in 1974).

"Dumnezeu sa-l ierte! Nu stiu cati fotbalisti ca Sandu Neagu a avut Rapid si nu stiu cati fotbalisti romani se pot mandri ca au fost printre cei mai buni la un Campionat Mondial"- Nae Manea (citat de prosport)

Vezi aici golul marcat de Sandu Neagu impotriva Cehoslovaciei (CM din 1970):