FC Brasov porneste cu un avantaj de un gol in fata celor de la FC Vaslui, in mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana. Dupa victoria cu 1-0 de pe teren propriu, ardelenii au incredere in fortele proprii, dar nici moldovenii lui Marius Lacatus, cel care are in palmares sase Cupe ale Romaniei, nu se lasa mai prejos, anuntand ca nu vor fi mielusei pe teren.

Meciul dintre FC Vaslui si FC Brasov, din returul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana se va disputa joi, in direct pe ProTV si in format LiveText pe Hotnews.ro, de la ora 20:15

Marius Lacatus, antrenor FC Vaslui: “Nu ne-au primit cu flori pe teren la Brasov, asa ca nici noi nu o sa fim niste mielusei joi seara! O sa ducem jocul pana la limita regulamentului si asta pentru ca jucatorii trebuie sa demonstreze ca dau totul pe teren. Nu conteaza cati vom fi valizi la ora jocului, 14-15, o sa intram pe teren ca sa castigam. La locul al II-lea nu se canta imnul ! Vrem in finala de la Iasi, pentru ca indiferent de ce se intampla pe teren, ramane rezultatul. In cariera asta, nimeni nu te judeca dupa o faza sau alta, ci dupa cate trofee ai castigat !”

Viorel Moldovan, antrenor FC Brasov: "Pornim cu un avantaj de un gol si eu am mare incredere ca putem juca finala Cupei Romaniei. Avem experienta necesara pentru acest joc. Ultimele doua rezultate imi dau mare incredere. Important este sa mergem la Vaslui sa punem probleme si sa reusim sa marcam. Nu mergem la Vaslui cu ideea de a conserva rezultatul din meciul tur. Daca vom reusi sa inscriem va fi mult mai usor sa obtinem calificarea. Vom intalni un adversar care va da totul pentru calificare. Noi suntem pregatiti pentru lupta si mergem increzatori sa ne batem pentru fiecare minge pentru a obtine calificarea. Finala este cel mai mare stimulent pentru orice jucator. Este meciul sezonului pentru noi. Trebuie sa fim pregatiti, pentru ca o calificare se poate decide dupa prelungiri, sau chiar la loviturile de departajare. Sper sa avem parte de un arbitraj corect si, pana la urma, cea mai buna echipa sa obtina calificarea".

Echipe probabile:

Vaslui: Kuciak, Gladstone, Papp, Milanov, Akakpo, Pavlovic, L. Sinmartean, Gheorghiu, Costin, Wesley, Costly

Brasov: Coman, Abrudan, Nuno Diogo, Rui Duarte, Ezequias, Grigore, Ilyes, Maldarasanu, Roman, Munteanu, Zaharia

Ultimele partide disputate:

Vaslui - Urziceni 1-1 (Akakpo '25/ Rusescu '90+5)

Dinamo - Brasov 0-0

Parcursul celor doua echipe in Cupa Romaniei 2009-2010:

Saisprezecimi:

Chimia Brazi - FC Vaslui 0-5

FC Brasov - CS Otopeni 4-0

Optimi:

Gaz Metan Medias - FC Vaslui 0-1

Unirea Urziceni - FC Brasov 0-1

Sferturi:

FC Vaslui - Inter Curtea de Arges 1-0

FC Brasov - Gloria Bistrita 3-0

Semifinale:

tur: FC Brasov - FC Vaslui 1-0

CFR Cluj este prima finalista a Cupei Timisoreana 2009/2010, ardelenii invingand miercuri, in mansa retur pe FC Dinamo, scor 2-1, dupa un rezultat de egalitate in tur: 1-1.