Au pierdut marele derbi cu Barcelona(scor 2-0), iar sansele la titlu depind acum numai de parcursul catalanilor. Real Madrid este foarte aproape sa incheie fara niciun trofeu un sezon in care a investit sute de milioane de euro in transferuri. In aceste conditii, antrenorul va fi, cu siguranta, schimbat. Intra in material pentru a vedea cine sunt cei care au sanse de a pregati echipa de pe Santiago Bernabeu in viitoarea stagiune.

Realul este aproape de a pierde si ultimul trofeu la care mai avea sanse. Galacticii sunt la trei puncte in spatele Barcelonei, iar acum titlul poate fi doar pierdut de catalani si nu castigat de echipa lui Florentino Perez.

Dupa 0-2 cu Barcelona, Pellegrini va fi schimbat, Madridul neputand trece cu vederea un sezon dezastruos al albilor. Jurnalistii de la Marca prezinta si lista antrenorilor care ar putea prelua Realul din vara acestui an. Sunt nume grele, iar un invingator este greu de prezis in acest moment.

Jose Mourinho (in prezent la Inter Milano), Rafael Benitez (Liverpool), Carlo Ancelotti (Chelsea Londra), Luis Felipe Scolari (Bundyodkor) si Fabio Capello (nationala Angliei) sunt favoriti pentru a prelua Realul din vara lui 2010.

Manuel Pellegrini, greselile comise de pe banca Realului:

Pe langa faptul ca Madridul este foarte aproape de a termina un sezon competitional fara niciun trofeu, tehnicianului chilian i se reproseaza episoadele "Alcorcon" si "Lyon", faptul ca a scapat vestiarul din mana, nu a reusit sa integreze in echipa marile transferuri (Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso, Benzema), precum si faptul ca nu a avut niciun fel de reactie in meciurile importante pe care echipa le-a pierdut.