Giulestenii au impresionat in primele 45 de minute printr-un admirabil joc de contraatac, au avut doua lovituri libere extrem de periculoase (puteau primi si un penalty, la o interventie imprudenta a lui Muresan) si au reusit sa tina la respect marele favorit al campionatului, CFR-ul.

La reluare, randamentul bucurestenilor a scazut dramatic, sub pressingul necrutator al gazdelor: Rapidul nu a mai reusit sa tina mijlocul terenului si s-a trezit impinsa, usor-usor, in propriul careu. Chiar si in aceste conditii, in care golul ardelenilor parea doar o chestiune de minute, giulestenii tot si-au facut rost de o ocazie (un sut-centrare al lui Cesinha a nimerit bara).

CFR Cluj a deschis scorul in minutul 77, cand Muresan a inscris cu un sut din marginea careului, dupa o lovitura libera executata tot de el. Ardelenii au incercat imediat sa inchida jocul si au avut mari emotii in minutul 88, cand mingea s-a plimbat pe linia portii: Muresan a trimis din greseala spre propria poarta, mingea a fost respinsa tot de el, de pe linie, in bara laterala, de acolo a ricosat spre plasa interioara, dar pe traiectorie a aparut un fotbalist... giulestean (Herea) care a scos-o, involuntar.

"Am jucat bine astazi, si puteam sa o facem mult mai bine daca am fi reusit sa castigam cu Ceahlaul. Aveam alt moral, era alta atmosfera. Dar asta e, nu mai avem ce face, trebuie sa facem 9 puncte din urmatoarele meciuri, daca vrem in Europa League", a declarat Ioan Andone, antrenorul giulestenilor, a carui munca a fost deja laudata de George Copos: "Ati vazut ce a facut Andone? In 7 zile, a facut un alt Rapid!" (Fanatik).

"Am muncit foarte mult pentru aceasta victorie, noi muncim pentru punctele acestea, noi nu suntem pomanagii. Ne-am distantat deocamdata, dar cred ca Steaua va castiga luni cu Iasi. Cu Steaua ne vom bate pentru titlu", a declarat presedintele CFR-ului Iuliu Muresan (Fanatik).