Mai multe vedete din Premier League si-au facut autoportretul, "operele de arta" ale fotbalistilor fiind stranse intr-un album care va fi scos la vanzare in scopuri caritabile. Banii colectati vor fi donati catre o organizatie de binefacere specializata in terapia prin muzica (Nordoff-Robins). Rooney, Drogba, Gerrard si Fabregas se numara printre cei care au fost de acord sa faca parte din acest proiect de amploare.

"Rooney prezinta o senzualitate ascunsa. Este o persoana deosebita si foarte sensibila. A pus in evidenta ochii si gura, cele care sunt mai mari in dimensiuni. Foloseste culori vii, spre deosebire de alti fotbalisti care au realizat desenele in alb-negru", a declarat Emma Bache, expert in analize grafologice.

In evidenta au iesit si "picturile" realizate de Steven Gerrard si Theo Walcott. Capitanul lui Liverpool s-a desenat cu un gat extrem de lung fata de restul corpului, in timp ce Walcott a suprins printr-o abordare simpla, cu ajutorul liniilor.

Ryan Giggs
Ryan Giggs
Foto: Reuters

Nordoff-Robins este o organizatie de binefacere specializata in oferirea de servicii muzicale terapeutice pentru copii si adulti. La aceasta manifestare au participat, printre altii, Rio Ferdinand, Michael Owen, Carlo Ancelotti, Robin Van Persie, Carlo Tevez si Harry Redknapp, informeaza telegraph.co.uk.

Personajul infatisat in poza este Wayne Rooney, vedeta celor de la Manchester United. Desenul a fost realizat chiar de fotbalistul Diavolilor de pe Old Trafford.

Vezi aici imagini cu Wayne Rooney: