Dinamo a avut un inceput de retur foarte bun (au castigat, printre altele, si derbiul cu Steaua), perioada in care cainii au ajuns in vecinatatea primei pozitii a clasamentului. In Sfefan cel Mare s-a vorbit din nou intens de titlu si de Champions League, dar dupa remiza de la Targu-Jiu (scor 0-0), alb-rosii au revenit cu picioarele pe pamant si si-au fixat un nou obiectiv pentru sezonul in curs: Cupa Romaniei.

Startul de retur a fost unul deosebit pentru elevii lui Cornel Talnar, cainii avand evolutii apreciate impotriva echipelor mari ale Ligii 1 (victorie cu Steaua, au condus pana pe final la Urziceni si la CFR Cluj). Optimismul revenise in Groapa, dar totul s-a spulberat (conform oficialilor dinamovisti) dupa remiza de la Targu-Jiu (0-0).

Bucurestenii sunt acum la sase puncte de liderul Cluj, iar obiectivul echipei a devenit Cupa Romaniei, competitie unde cainii vor avea de luptat tot cu CFR (a fost 1-1 in Stefan cel Mare).

"Nu mai avem nicio sansa la campionat. Am avut o sansa enorma azi, o repriza buna si un gol valabil care ni s-a anulat. S-a pus o presiune artificiala si 12 puncte a pierdut Dinamo pe mana arbitrilor. Trebuie sa ne concentram acum pe Cupa. Jocul nostru nu ne-a multumit mai ales in repriza a doua. Am condus toate derbiurile, cu echipele mari ne concentram altfel, dar echipele mici ne-au privat de titlu. Mai sunt opt etape si sase puncte sunt foarte mult de recuperat" - Cristi Borcea.

Parcusul lui Dinamo in returul Ligii 1:

Dinamo - Craiova 2-1

Inter - Dinamo 1-3

Dinamo - Ceahlaul 1-1

CFR Cluj - Dinamo 2-2

Dinamo - Steaua 2-0

Otelul - Dinamo 2-3

Urziceni - Dinamo 4-4

Dinamo - Medias 1-0

Pandurii - Dinamo 0-0

Click aici pentru rezultate si clasament.