Arsene Wenger a fost eliminat din Champions League dupa ce a piedut cu 4-1 in fata Barcelonei, pe Nou Camp. Cu toate acestea, tehnicianul francez este de parere ca echipa lui Guardiola ar putea fi una de batut daca nu l-ar avea pe Lionel Messi. "Ce putem face cu Messi? E din playstation", a precizat tehnicianul tunarilor. "Acum ne putem pregati in liniste pentru El Clasico", a replicat Josep Guardiola.

"In primul rand cred ca este meritul clubului, faptul ca bifam a patra semifinala in cinci ani spune multe despre organizarea Barcelonei. Nu am avut inceputul de meci pe care il asteptam, dar pana la urma a fost bine. Messi a fost magic si decisiv din nou. Este foarte greu sa fii atat de bun la un asemenea nivel. Acum putem sa ne gandim in liniste la El Clasico" - Josep Guardiola, antrenor Barcelona.

"Barcelona este una dintre cele mai bune echipe in acest moment. Cu toate acestea, sunt de batut. Problema vine atunci cand vorbim de Messi. Ce putem face cu el? Nu poate fi oprit, desi am incercat din rasputeri. E parca desprins din playstation, iti speculeaza cea mai mica eroare. Nu am ce sa le spun elevilor mei, au avut un jucator care a facut diferenta. Messi e diabolic. Catalanii pot cuceri din nou Liga Campionilor, totul depinde numai de ei" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal Londra.

Dupa 2-2 la Londra si 4-1 pe Nou Camp, FC Barcelona s-a calificat in semifinalele Champions League, faza a competitiei unde catalanii se vor duela cu Inter Milano (italienii i-au eliminat cu 2-0 la general pe TSKA Moscova).