Dupa 2-2 in partida tur, Arsenal este nevoita sa atace pentru a spera la o calificare in semifinalele Champions League, trupa lui Arsene Wenger fiind hotarata sa o lase pe Barcelona in afara competitiei. "Va fi cel mai important meci al sezonului", a avertizat Josep Guardiola. In cealalta disputa a zilei, Cristi Chivu este anuntat titular in TSKA - Inter. Italienii sunt favoriti la calificarea dupa ce au invins cu 1-0 la Milano.

FC Barcelona - Arsenal Londra 21.45 - Tvr1 direct/ in tur 2-2

"Suntem constienti ca este meciul de care depinde intreg sezonul nostru. Avem o saptamana foarta importanta, iar disputa cu Arsenal va fi mult mai grea decat se crede. Avantajul din tur poate fi demontat foarte usor, trebuie sa fie atenti in fiecare secunda. Sper ca stadionul sa fie plin, iar suporterii sa ne sustina. Repet, este cel mai important meci al nostru de pana acum" - Josep Guardiola, antrneor FC Barcelona.

"Trebuie neaparat sa avem cat mai mult mingea, pentru acest lucru este vital intr-o partida contra Barcelonei. Nu cred ca putem face un meci la fel ca in tur, trebuie sa riscam. Am o echipa care nu renunta niciodata, iar asta s-a putut vedea si in disputa de la Londra. Avem experienta in Europa si sper ca asta sa se vada"- Arsene Wenger, antrenor Arsenal.

Echipe:

FC Barcelona: Valdes - Alves, Marquez, Milito, Abidal - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Bojan, Pedro (4-3-3)

Arsenal: Almunia - Clichy, Vermaelen, Diaby, Sagna - Nasri, Denilson, Eboue - Rosicky, Bendtner, Walcott (4-3-3)

Absenti Barcelona: Ibrahimovic (accidentat), Puyol, Pique (suspendati)

Absenti Arsenal: Ramsey, Van Persie, Gibbs, Djourou, Fabregas, Gallas, Arshavin, Song

Ultimele partide:

Barcelona 4-1 Athletic Club

(Jeffren 27, Bojan 40 59, Messi 67; Susaeta 77)

Arsenal 1-0 Wolverhampton Wanderers FC

(Bendtner 90+4)

TSKA Moscova - Inter Milano (19.30)/ in tur 0-1

"E clar ca Interul este favorita la calificare, dar nu ne vom da batuti, avem sansa noastra. Voi fi nevoit sa fac unele schimbari in echipa noastra, iar acest lucru sper sa nu se vada in calitatea jocului prestat. Daca vom reusi sa ne calificam fara sa jucam spectaculos, sunt sigur ca nimeni nu se va supara"- Leonid Slutsky, antrenor TSKA.

"Ma astept la un meci foarte dificil impotriva rusilor, va trebui sa dam totul pentru a ne califica. Nu vom putea juca la 0-0, nu asta este in planul nostru. Va trebui sa inscriem, doar golul ne poate aduce calificarea in semifinale" - Jose Mourinho, antrenor Inter.

Echipe:

TSKA: Akinfeev - V. Berezoutski, A. Berezoutski, Ignashevich, Shennikov - Semberas, Aldonin - Dzagoev, Honda, Gonzalez - Necid (4-2-3-1)

Inter: Cesar - Chivu, Samuel, Lucio, Maicon - Sneijder, Cambiasso, Zanetti, Stankovic - Eto'o, Milito (4-4-2)

Absent CSKA: Cosic

Absent Inter: Santon

Ultimele meciuri:

TSKA - FC Zenit St. Petersburg

(a fost amanat din cauza atentatelor teroriste de la Moscova)

Inter 3-0 Bologna FC

(Motta 29 85, Balotelli 52).