Dupa o zi de la instalarea lui Ioan Andone pe banca tehnica a Rapidului, managerul sportiv al giulestenilor, Renzo Rossi, a hotarat sa paraseasca formatia giulesteana. Motivul invocat de italian pentru decizia luata a fost ca "nu se regasea in proiectul lui Andone".

"Eu nu am nimic cu nimeni de la Rapid, dar cred ca a sosit momentul sa plec din Giulesti. Mi-a fost de ajuns ce am trait cu Nae Manea, toate acele conflicte inventate si nu vreau sa se spuna din nou aceleasi lucruri si despre relatia mea cu Andone. Consider ca e un antrenor valoros si ii urez succes la Rapid. Sper ca giulestenii sa poata evolua in cupele europene la vara", a declarat Rossi, potrivit rapidisti.ro.

"Nu ma regaseam in proiectul lui Andone, el nu mi-a spus nimic in acest sens, dar asa am simtit eu. Am venit aici pentru o treaba, nu voiam sa fac altceva. Sunt multumit de aceste doua luni si de transferuri, am plecat lasand usa deschisa Rapidului si nu se stie cand ma voi intoarce aici. Motivul plecarii mele nu este acela ca nu am putut sa aduc un antrenor italian, asa cum s-a spus, pur si simplu este o hotarare pe care am luat-o", a adaugat italianul (prosport.ro).