Oficialii clubului Rapid au anuntat, in cursul zilei de vineri, ca au primit hartia oficiala in baza careia giulestenii il pot folosi pe Cristi Sapunaru. Suspendat sase luni de Liga Profesionista din Portugalia, fundasul poate fi folosit in disputa cu Craiova de sambata.

"Acum este sigur, Cristi Sapunaru poate juca pentru noi. Nu stim inca daca va fi folosit contra Craiovei. Asta ramane de vazut", a declarat Ciprian Panait, antrenor secund Rapid, in cadrul unei conferinte de presa.

Internationalul roman a fost suspendat de Liga Profesionista din Portugalia dupa un incident petrecut la finalul partidei FC Porto - Benfica Lisabona. In urma recursului facut de echipa de pe Dragao, pedeapsa lui Sapunaru a fost redusa la patru etape.

Cristi Sapunaru a fost achizitionat de Porto in vara anului 2008, lusitanii acceptand sa plateasca sase milioane de euro in schimbul fundasului roman.

Prima partida in care fotbalistul ar putea evolua pentru Rapid este disputa cu Universitatea Craiova, care va avea loc, sambata, de la ora 21.30, pe Stadionul Valentin Stanescu.