FC Sevilla a ramas fara antrenorul Manuel Jimenez dupa remiza, scor 1-1, cu lanterna rosie Xerez, tehnicianul fiind demis la finalul disputei contand pentru etapa cu numarul XXVIII din Primera Division, informeaza Marca. Interesant este faptul ca Jimenez este primul antrenor dat afara de club in ultimii zece ani de zile.

Sevilla se afla pe locul 5 in Primera Division, la un punct distanta de Mallorca, formatie care se afla pe o pozitie de Champions League. In ultima perioada, formatia alb-rosie nu a reusit rezultate prea bune, totul culminand cu eliminarea din Champions League (au fost lasati in afara competitiei de TSKA Moscova dupa ce au pierdut cu 2-1 pe propriul teren).

"Asta e viata, rezultatele te tin in functie ca peste tot. Am avut mult ghinion in ultima perioada, iar cineva trebuia sa plateasca pana la urma. Ma despart cu greu de echipa" - Manolo Jimenez.

De pregatirea echipei se va ocupa antrenorul secund Ramon Orellana, acesta fiind numit antrenor interimar. Presa din Spania vorbeste despre o venire a lui Luis Aragones pe banca Sevillei, fostul selectioner al ibericilor fiind liber de contract dupa o despartire inainte de termen de turcii de la Fenerbahce.