Accidentat in partida pe care Universitatea Craiova a castigat-o cu 2-1 in fata celor de la Poli Iasi, Florin Costea a primit un diagnostic "dur" dupa ce a efectuat, marti, un set de analize. Golgeterul Craiovei are ruptura la ligamentele incrucisate si cele colaterale ale genunchiului stang si va lipsi de pe teren pentru o perioada de peste opt luni.

Florin Costea s-a accidentat, duminica, in meciul etapei a 23-a, dupa un fault al portarului iesean, Branet. Desi jucatorul oltean spera la un diagnostic "bland", vestile nu au fost deloc bune pentru el, Costea urmand a rata restul sezonului.

"Verdictul analizelor efectuate astazi la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti este unul foarte dur pentru atacantul Universitatii Craiova, lovit brutal de portarul Cristi Branet in ultima partida de campionat, cu Politehnica Iasi. Rezultatul testelor medicale spune ca Florin Costea va lipsi de pe teren mai bine de opt luni. Golgheterul Stiintei si cel mai valoros fotbalist al Ligii I are ruptura la ligamentele incrucisate si colaterale", anunta site-ul oficial al gruparii craiovene.

“Nu imi aduc aminte mai nimic din ce s-a intamplat in acel moment. Nu mai stiu daca arbitrul a venit la mine sau nu, daca a zis ceva. Eram in stare de soc in acel moment. Eram coplesit de dureri. Nu mai stiu nici daca Branet mi-a zis ceva. Nici dupa meci nu a venit la mine si nici nu m-a sunat pana acum", a declarat Florin Costea dupa accidentare.

Absenta lui Florin Costea in acest retur de campionat afecteaza serios echipa, Craiova zbatandu-se sa paraseasca zona retrogradabila. Din 23 de etape ale Ligii 1, Universitatea Craiova a adunat doar 24 de puncte si se situeaza pe locul al 14-lea in clasamentul intern.