Steaua neaga afirmatiile dinamovistului Cornel Dinu, precum ros-albastrii au incercat sa corupa anumiti jucatori alb-rosii inaintea derbiului de miercuri seara din Stefan cel Mare.

Potrivit Prosport, stelistii au incercat sa-i ofere, prin intermediul unui om de afaceri din provincie, 100.000 de euro lui Adrian Cristea, pentru a se da la o parte in meciul de miercuri dintre Dinamo si Steaua. Aceasta informatie a aparut dupa ce directorul tehnic al dinamovistilor, Cornel Dinu a declarat, marti seara, ca Steaua a incercat sa corupa jucatorii de la Dinamo.

Steaua a reactionat la aceste afirmatii, printr-un comunicat de presa, publicat pe site-ul oficial. "FC Steaua Bucuresti dezminte categoric afirmatiile domnului Cornel Dinu facute in emisiunea "Fabrica" din data de 16.03.2010, pe postul de televiziune Telesport. Steaua a jucat intotdeauna meciurile DOAR pe teren si nu s-a preocupat niciodata de "racolarea" jucatorilor adversi. Conducerea, jucatorii si suporterii Stelei considera ca aceste afirmatii fac parte din "pregatirea" de meci a adversarilor nostri de azi. Inainte de un meci cu Dinamo se poate vorbi de orice, mai putin de eventuale intelegeri care sa influenteze scorul. Afirmatiile sunt de domeniul fantasticului si de aceea aceasta este prima si ultima pozitie oficiala a clubului nostru pe aceasta tema", se arata in comunicatul clubului din Ghencea.